El Pi

Com podeu veure també hi ha un bon reportatge de l’esdeveniment i del dia de la retirada i desbrossada de l’arbre.


Com no podia ser d’un altre manera aquí estem tots agafant forces abans d’enllestir la feina. Cal agraïr especialment a l’Andreu Massoni que va posar el talent i les eines per fer la feina mes planera.

La destrossa que va fer l’arbre va obligar a fer uns murs de contenció nous cosa que vaig aprofitar per ampliar una mica mes l’espai de conreu.

Mentre tot això passava seguia buscant i descobrint al mateix temps tot el que tenia a veure amb la agricultura ecologica……….Per aquella època, al voltant de l’any 2000 acabava de néixer una revista a nivell estatal editada a Navarra La Fertilidad de la Tierra.





Aquesta entrada s'ha publicat en Adob, Arbre, Conreu, Ecologia, Eines, Hort i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El Pi

  1. felixmaocho ha dit:

    Ja m’he subscrit al teu bloc. Enhorabona per haver fet el pas d’iniciar. Totes dues coses, l’hort i el bloc, necessiten d’una sola cosa perseverança, i no desanimar-se davant els fracassos i seguir apreendiendo i poden donar-te molts moments de satisfacció. Encara que a tu a vegades et sembli que parles de coses de poc interès i sense excessiva ciència, hi ha més persones de les que pots arribar a imaginar que li interessa el que fa i el que saps, encara que no sigui més que per a no cometre els mateixos errors. De tot es pot aprendre.

    Molta sort, tant a l’hort com al bloc. Una afectuosa salutació

    Felix Maocho

Deixa un comentari