Benvinguda

Aquest Bloc vol ser un espai on totes aquelles persones d’arreu que els hi agradi conrear les seves verdures d’una manera més saludable i sostenible hi puguin plantejar dubtes, oferir suport, idees, coneixement, en fi…. un espai compartit on aprenguem  de les nostres experiències (……o inexperiències!)

6 respostes a Benvinguda

  1. Enhorabona pel “Blog”, benvingut al món del 2.0, ara toca anar-lo “regant” i veuràs com creix. A l’inrevès del meu pare, la meva experiéncia en temes agrícoles és limita als “testos” del balcò. Poca cosa tot plegat. Però t’agraeixo que hagis citat al meu pare, li ensenyaré la teva pàgina i estic segur que estarà orgullós. Sempre l’ha fet feliç poder-te ajudar i que li preguntessis dubtes sobre allò que ell més domina i que ha estat i és la seva vida.

    Endavant!

    Josep Parés

  2. Odile ha dit:

    Molt maco tot plegat, i em fa sentir especialment orgullosa de formar part d’aquest projecta.

  3. Pablo ha dit:

    M´agrada. Tindré un bon referent pel meu projecte-hort urbà de 160*120.
    Bona feina

  4. Celia Díaz Cecilio ha dit:

    ¡Felicidades! Gracias por compartir tus experiencias. El huerto: precioso y el gallinero una “pasada”. Yo ya no puedo sembrar nada, pero me gustará seguir en contacto con este proyecto. Celia

  5. Anna Pons ha dit:

    La vostra cita del proverbi xinès m’ha conduït a entrar en aquest blog. Com a interessada en promoure la superació de problemes emocionals i l’auto control sobre les nostres emocions, pensaments i comportament, la vostra idea de fer un hort em sembla una suggerència prou excitant i vàlida per ajudar a les persones apropiades a millorar la seva qualitat de vida. Moltes gràcies!
    http://www.annaponscarrera.com

    Inici

  6. Luis ha dit:

    Gracies per tot!! me quede en la frase de la capçalera 🙂
    Salutacions
    Agrofacil.es

Deixa un comentari