Els Murs

El temps anava passant i els murs no s’acabaven d’enlairar, resulta que l’empresa constructora va fer suspensió de pagaments i vam haver de re-iniciar-ho tot de nou amb una altre empresa, tot plegat mig any més.

Com les rocalles ja estaven acabades i bona part de la llenya prima del pi ja estava enfaixi-nada vaig començar a garbellar la terra de l’hort barrejada amb la que es va  haver d’afegir de nova fins a tocar el mur superior (uns quatre m³).

El  fet de passar-la pel garbell li daria una millor textura al mateix temps que en serviria per observar la varietat i quantitat de “fauna” que vivia en els primers 35 – 40 centímetres sota terra, detall important a tenir en compta en el mètode de Parades en Crestall que diu “Cuida be de la terra que ella tindrà cura de les plantes”.


Degut a la constitució del terreny de sota l’hort i després de deixar el gruix necessari de terra, aquest va quedar un pam per sobre del nivell del sòl aixi que per què no s’escampés la terra vaig posar-hi travesses una altre vegada (com en el galliner).

Un cop ja amb les mides definides anava fent dibuixos sobre la possible distribució dels camins i les quatre parades, això em va anar bé per fer recompte de metres de tub, de rajoles per trepitjar o panots, de cordill i també de plantes.

Mentrestant ja havia comprat el llibre d’en Gaspar on explicava tot lo referent al mètode de les Parades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Galliner, Garbellar, Hort, Parades en Crestall, Plantes, Rocalla i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari